LA CARTA 

CUINA CASSOLANA I DE TEMPORADA

LES ULTIMES RECOMANACIONS DEL XEF

ELS NOSTRES ARROSSOS


Paella mixta de carn, peix i marisc amb verdures ..16.00€

Arròs de pop Gallec i bacallà ..........................................18.00€

Arròs de verdures de l'hort de Cal Isidret (vegà) ....13.00€

Arròs negre amb sípia de platja i pebrots Italians amb allioli ..16.00€

Arròs cremós de gambes vermelles ............................17.00€

Arròs caldós de Llamàntol ..............................................19.00€

Fideuà amb gamba llagostinera i musclos .............15,40€

Arròs cremós de temporada amb carxofa i xipirons ...16,00 € 

Tots els nostres arrossos són fets al moment. Mínim 2 persones  

PER ANAR FENT BOCA LES CLÀSSIQUES DE LA GARNATXA  

TAPES

Patates braves del nostre hort amb 3 salses ................... 6.70€ 

Llàgrimes de pollastre de corral arrebossades amb Panko Japonès  ...................................................... .................................8.70€ 

Croquetes de carn d'olla ................................... 1.25€ un / 7.50€ 

Croquetes de bolets ........................................... 1.25€ un / 7.50€

Sevillanos .................................................................................... 10.70€

 Daus de morro de bacallà sobre llàgrimes de romesco ......................................................................................................... 10.30€

 Sípia trossejada amb all i julivert ........................................ 10.00€

 Calamarsons a la planxa al toc d'all i julivert .................. 10.70€ 

Calamars a la romana ............................................................. 10.70€ 

Pop a la gallega amb Pimentón de la Vera i escames de sal Maldon ........................................................................................ 20.40€ 

Musclos a la planxa salpebrats ............................................ 8.50€

Tallarines fresques al Xarel·lo i oli d'oliva verge ............ 14.10€

 Gambes a l'allet ...................................................................... 17.70€

 Ostres del Cantàbric ............................................................. 2.50€

*Consulta'ns els plats de peix fresc del dia*

ENTRANTS

Amanida de formatge de cabra gratinat i confitura de tomàquet amb romaní................................................................................12.40€

 Ous de corral estrellats a l'estil del Xef amb foie a la planxa i pernil ibèric .................................................................................15.10€

 Cargols a la llauna amb all i oli.............................................13.90€ 

Pop a la brasa sobre llàgrima de parmentier de patata amb Pimentón de la Vera i escames de sal Maldon.................23.00€

PER ELS MES PETITS DE LA CASA

 XIC DE CHICKEN

Llàgrimes de pollastre amb patates fregides i croquetes de carn d'olla. Tambè amb postre, pa i beguda 12€

XIC DE FISH 

Calamars a la romana amb patates fregides i croquetes de bolets. Tambè amb postre, pa i beguda 12€

XIC DE BURGUER 

Bistec a la brasa amb patates fregides i croquetes de carn d'olla. Tambè amb postre, pa i beguda. 12€

EMBOTITS I FORMATGES

 Pernil ibèric talla a mà amb pa de coca sucat amb tomacons de l'hort................13.00€ / 20.00€ 

Assortit d'embotits ibèrics amb 5 varietats .......................................................................18.50€ 

Formatge curat d'ovella Manxec ..........................................................................................10.00€

 Pa de coca sucat amb tomacons de l'hort .........................................................................4.00€

PLATS PRINCIPALS

CARN, PEIX I MARISC

PEIX I MARISC

Sípia de Vilanova a la planxa farcida de verdures ......... 17.30€

Bacallà amb crema de Gorgonzola perfum de sobrassada de Menorca ........................................................................................17.30€

Gambes vermelles a la planxa ............................................ 17.40€

CARNS

Entrecot de vedella a la brasa amb patata i pebrots del Padró ......................................................................................................19.00€ 

Filet de vedella a la brasa amb la seva guarnicio..........23.00€

Magret d'Anec a la brasa amb Guarnicio..........................19.00€

Rodo de Vedella amb Rovellons.........................................14.00€

Anec Rostit amb Prunes i Pinyons.......................................15.00€

POSTRES CASOLANS



New York Chessecake.............................................................. 5.90€ 

Taten de poma amb crema de llet........................................ 5.00€

Tiramisú.......................................................................................... 5.90€ 

Crema Catalana........................................................................... 5.20€ 

Coulant de Xocolata negre amb gelat de Vainilla........... 7.50€

Mel i mató .................................................................................... 3.50€ 

Fruita de temporada ................................................................. 3.00€ 

Bola de gelat ...........................................................................1.30€/un

Músic amb moscatell ................................................................ 5.00€ 

Catànies ....................................................................................... 5.00€

© 2020 La garnatxa  |  Todos los derechos reservados
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar