LA CARTA
CUINA CASSOLANA I DE TEMPORADA
LES ULTIMES RECOMANACIONS DEL XEF
ELS NOSTRES ARROSSOS
Paella mixta de carn, peix i marisc amb verdures ..16.00€
Arròs de pop Gallec i bacallà ..........................................18.00€
Arròs de verdures de l'hort de Cal Isidret (vegà) ....13.00€
Arròs negre amb sípia de platja i pebrots Italians amb allioli ..16.00€
Arròs cremós de gambes vermelles
............................17.00€
Arròs caldós de Llamàntol ..............................................19.00€
Fideuà amb gamba llagostinera i musclos .............15,40€
Arròs cremós de temporada amb carxofa i xipirons ...16,00 €
Tots els nostres arrossos són fets al moment. Mínim 2 persones
PER ANAR FENT BOCA LES CLÀSSIQUES DE LA GARNATXA
TAPES
Patates braves del nostre hort amb 3 salses ................... 6.70€
Llàgrimes de pollastre de corral arrebossades amb Panko Japonès ...................................................... .................................8.70€
Croquetes de carn d'olla ................................... 1.25€ un / 7.50€
Croquetes de bolets ........................................... 1.25€ un / 7.50€
Sevillanos .................................................................................... 10.70€
Daus de morro de bacallà sobre llàgrimes de romesco ......................................................................................................... 10.30€
Sípia trossejada amb all i julivert ........................................ 10.00€
Calamarsons a la planxa al toc d'all i julivert .................. 10.70€
Calamars a la romana ............................................................. 10.70€
Pop a la gallega amb Pimentón de la Vera i escames de sal Maldon ........................................................................................ 20.40€
Musclos a la planxa salpebrats ............................................ 8.50€
Tallarines fresques al Xarel·lo i oli d'oliva verge ............ 14.10€
Gambes a l'allet ...................................................................... 17.70€
Ostres del Cantàbric ............................................................. 2.50€
*Consulta'ns els plats de peix fresc del dia*
ENTRANTS
Amanida de formatge de cabra gratinat i confitura de tomàquet amb romaní................................................................................12.40€
Ous de corral estrellats a l'estil del Xef amb foie a la planxa i pernil ibèric .................................................................................15.10€
Cargols a la llauna amb all i oli.............................................13.90€
Pop a la brasa sobre llàgrima de parmentier de patata amb Pimentón de la Vera i escames de sal Maldon.................23.00€
PER ELS MES PETITS DE LA CASA
XIC DE CHICKEN
XIC DE FISH
XIC DE BURGUER
EMBOTITS I FORMATGES
Pernil ibèric talla a mà amb pa de coca sucat amb tomacons de l'hort................13.00€ / 20.00€
Assortit d'embotits ibèrics amb 5 varietats .......................................................................18.50€
Formatge curat d'ovella Manxec ..........................................................................................10.00€
Pa de coca sucat amb tomacons de l'hort .........................................................................4.00€
PLATS PRINCIPALS
CARN, PEIX I MARISC
PEIX I MARISC
Sípia de Vilanova a la planxa farcida de verdures ......... 17.30€
Bacallà amb crema de Gorgonzola perfum de sobrassada de Menorca ........................................................................................17.30€
Gambes vermelles a la planxa ............................................ 17.40€
CARNS
Entrecot de vedella a la brasa amb patata i pebrots del Padró ......................................................................................................19.00€
Filet de vedella a la brasa amb la seva guarnicio..........23.00€
Magret d'Anec a la brasa amb Guarnicio..........................19.00€
Rodo de Vedella amb Rovellons.........................................14.00€
Anec Rostit amb Prunes i Pinyons.......................................15.00€
POSTRES CASOLANS
New York Chessecake.............................................................. 5.90€
Taten de poma amb crema de llet........................................ 5.00€
Tiramisú.......................................................................................... 5.90€
Crema Catalana........................................................................... 5.20€
Coulant de Xocolata negre amb gelat de Vainilla........... 7.50€
Mel i mató .................................................................................... 3.50€
Fruita de temporada ................................................................. 3.00€
Bola de gelat ...........................................................................1.30€/un
Músic amb moscatell ................................................................ 5.00€
Catànies ....................................................................................... 5.00€